Serviceplaats

Voor een elektrische fiets is het van groot belang om het onderhoud van uw fiets goed in het vizier te houden. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw elektrische fiets. Hierom hebben we bij Jaheko een serviceplaats ingericht.

Klik een van de onderstaande knoppen om verder te lezen over onze serviceplaats.

Onderhoud

Een elektrische fiets is meer dan ‘een fiets’, componenten als de motor en accu vragen de nodige expertise, denk aan updates en bijvoorbeeld een accu capaciteitstest. Op een E-bike zijn de gereden kilometers vaak vele malen hoger, door de hogere belasting zijn delen als de rem en banden sneller aan onderhoud toe. 

Wij onderhouden elektrische fietsen met regelmatige interval en op de manier zoals u dat wilt. Hierbij houden we rekening met de eventuele voorwaarden die fabrikanten stellen voor de fabrieksgarantie.

Ook voor het standaard onderhoud van uw fiets of elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag op weg!

Onderhoudsbeurten

Wilt u graag dat uw fiets reguliere onderhoudsbeurten krijgt? Deze plannen we graag samen met u in. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw elektrische fiets altijd tijdig onderhoud heeft gekregen zodat u er langer plezier van gaat beleven. We stellen samen een onderhoudsplan op, vanuit onze expertise waar uw eisen en wensen in verwerkt zijn.

Wilt u helemaal geen verrassingen? Kies dan voor ons ontzorgpakket hierbij bent u verzekerd van onderhoud en garantie voor een vast bedrag.

Specialistisch onderhoud

Ook voor specialistisch onderhoud aan uw elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres.

Driewieler onderhoud

Wij zijn dealer van Huka fietsen en Van Raam en zodoende ook gespecialiseerd in het onderhoud van driewielers en aangepaste fietsen. Wilt u jaarlijks service aan (slijtage)onderdelen, accu en uw motor dan kunt u terecht bij ons voor een servicecontract. 

Garantie

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u bij ons minimaal 2 jaar garantie, dit zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt fietsen. Komende 5 jaar niet voor verrassingen? Hiervoor bieden wij een apart ‘Ontzorgpakket’ aan, hiermee komt u de komende 5 jaar niet voor verassingen. Tevens is onderhoud en garantie binnen dit pakket een vast bedrag!

Aankoopplezier

Benieuwd waarom wij een stoplicht in onze showroom hebben staan? Bij aankoop van een (elektrische) fiets mag u bij ons stoplichtje drukken. De kleur van het stoplicht bepaald de korting op de aankoop van een accessoires naar keuze. Wordt het stoplicht rood is -10%, oranje is -50%, groen krijgt u het artikel van ons cadeau! Bij aankoop van een kinderfiets, mag uw kind fietsketje trekken, diegene krijgt een leuke verrassing voor op de nieuwe fiets! 

Om uw aankoopplezier nog verder te vergroten hebben wij onderstaande services.

Producten filteren