Serviceplaats tuinmachines

Voor uw tuinmachines is het van groot belang om het onderhoud hiervan goed in het vizier te houden. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw product. Bij Jaheko hebben wij een serviceplaats ingericht voor tuinmachines

Klik een van de onderstaande knoppen om verder te lezen over onze serviceplaats.

Deskundige installatie van Automowers

Één van onze specialismen is het installeren van Automowers, wij beschikken over een professionele draadlegmachine welke een sleuf snijd in het gazon, het draad er in legt en direct weer strak dicht rolt. Heeft uw automower in het maaiseizoen een storing dan lossen wij dit vakkundig op met behulp van onze automower diagnose apparatuur.

Onderhoud is behoud en dit geld ook voor uw tuinmachines

Als u investeert in een machine, dan wilt u deze jarenlang met veel plezier gebruiken. JAHEKO beschikt over een professionele serviceplaats waar een team van deskundige monteurs voor u klaar staan. Wij helpen u graag om uw machines en gereedschappen in topconditie te houden.

Jaarlijks een onderhoudsbeurt

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw tuinmachine goed blijft presteren en langer mee gaat. De meeste mensen geven de voorkeur aan een onderhoudsbeurt na afloop van het tuinseizoen. De tuinmachine word helemaal nagekeken en is weer klaar voor het volgende seizoen.

Maak gebruik van onze haal- en brengservice

Bent u zelf niet in de gelegenheid uw machine langs te brengen dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice als u een afspraak maakt voor de onderhoudsbeurt. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op voor een onderhoudsbeurt